Melania Trump ima dvojnicu koja se umjesto nje pojavljuje na službenim događanjima?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

 
Još prije dvije godine pojavile su se prve teorije zavjere da prva dama Amerike Melania Trump ima svoju dvojnicu koja umjesto nje, u pratnji supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, obilazi službena događanja.
 
Nakon pojavljivanja u Alabami, ponovno je s dna ladica izvučena ta priča. Mnogi ljudi u to su itekako uvjereni, a društvene mreže preplavljene su gifovima, fotografijama i snimkama pod hashtagom #FakeMelania. Naime, tvrde da Melaniju u pojedinim situacijama mijenja dvojnica.
 
 
Kada su se pojavile prve teorije zavjete, njen ured se ogradio.
 
– Još jednom, proširila se smiješna priča, koja zaokuplja ljude, umjesto da ih zanima što je prva dama napravila za djecu – izjavila je 2017. godine glasnogovornica Stephanie Grisham.
 

https://www.instagram.com/p/Bu1fV6wniBM/

 
Nagađanja su počeča nakon što je jedan muškarac na Twitteru objavio sminku govora američkog predsjednika, dok pored njega stoji Melania Trump.
 
– Ovo nije Melania. Da čovjek ne povjeruje koliko su daleko spremni ići, želeći nas uvjeriti kako je to ona na televiziji –  napisao je muškarac aludirajući time da dama pored Trumpa nije prava Melania Trumpveć njena dvojnica.
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti