Da li ste spremin za izazov: Ukoliko uklonite sve fotografije sa Instagrama očekuje vas veliko iznenađenje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Svi oni koji su postali Instagram zavisnici, emotivno su vezani za fotografije koje kače na svoje profile. Sada je pred svima vama veliki izazov! Da li ste spremni da žrtvovati svoj nalog na Instagramu kako biste osvojili fantastičnu nagradu? Američka avio-kompanija “JetBlue” napravila je izazov u obliku takmičenja. Šta se traži? Uklonite sve fotografije sa Instagrama i postavite samo jednu čiji ćete šablon naći na zvaničnom nalogu kompanije. Kasnije samo treba da čekate da vidite da li ste pobjedili. Ukoliko jeste, onda vas očekuju besplatni letovi za cijelu godinu na bilo koju destinaciju na koju kompanija leti.

-Ne brinite. Ako pobjedite, moći ćete da kačite koliko god poželite fotografija sa narednih putovanja- navodi se u saopštenju avio kompanije.

Takmičenje traje do 8. marta i već je privuklo pažnju zbog zanimljivo malog odziva. Čini li se da ipak više volimo društvene mreže nego putovanja? Da li ste i vi spremni na izazov?

https://www.instagram.com/p/BurTIMlAywa/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti