Zanimljiv detalj o najstarijem sinu princa Williama: Ovo je omiljeni sport malenog Georgea

Piše: Redakcija

Foto: Instagram https://www.instagram.com/p/BuijBhGF5yg/

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, još od malih nogu usadila je djeci ljubav prema sportu i zdravom načinu života. Kao što je to učinila njihova majka, tako su i mališani već odabrali svoje omiljene sportove, a posebno maleni princ George koji je, kako kaže njegova majka, prirodni talenat.

https://www.instagram.com/p/BuixPuqlGNZ/

Pošle sedmice kraljevski par, Kate Middleton i princ William, posjetili su sjevernu Irsku, a to je bila prilika i da vojvotkinja pokaže svoje sportske sposobnosti.Za vrijeme ovog angažmana Kate je i zaigrala fudbal s najmlađima pa im je i otkrila zanimljiv detalj o malenom Georgeu.

S njima se našalila kako nije baš vješta u ovom sportu te da to često naglašava maleni George prilikom igre. Navodno maleni princ obožava ovaj sport a kako je kazala Kate on je tu ljubav naslijedio od oca Williama ali i princa Harryja, koji su strastveni nogometni navijači.

Za razliku od starijeg brata, mlađa Charlotte obožava ples, ali ipak imaju i zajedničke aktivnosti na otvorenom, a ponekd se desi i da skupa igraju fudbal.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti