Jason Momoa pokazao svoju veliku ljubav: Kada ne glumi, dane provodi uz fotoaparat

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BatLalVHx9E/

Holivudski glumca i zvijezda filma “Aquaman”, Jason Momoa, poznat je kao veliki ljubitelj vanjskih sportova, a pored redovnih treninga u teretani, Momoa je otkrio još jedan hobi, za koji kaže kako se pored filma, radi o njegovoj omiljenoj aktivnosti. Naime, Momoa je odrastao kao sin fotografkinje, a ljubav ga je od fotografije dovela do filmskog platna.

Pored ljubavi ka skupocjenim motorima “Harley Davidson” i sviranju bas gitare, fotografija je omiljeni hobi poznatog “super junaka”, pa ne treba da čudi činjenica što u svojoj bogatoj kolekciji rijetkih umjetnina, Momoa posjeduje pravu malu kolekciju fotoaparata čija vrijednost na tržištu iznosi nekoliko miliona dolara. Iako se javno ne pojavljuje na aukcijama, Momoa preko svojih posrednika učestvuje u svim velikim aukcijama, a za rijetke primjerke fotoaparata starih i do 100 godina ne žali izdvojiti po nekoliko hiljada dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti