Najveći zavodnici rođeni su u ovom horoskopskom znaku

Piše: Redakcija

Nikada nee bira sredstva kojima će postići svoje ciljeve i ne interesuje ga šta ko misli. Zbog osobe do koje mu je stalo spreman je sve da uradi, a njegovi napori obično urode plodom, jer su uporni i duhoviti. Nije im strano da usred noći, pozvone na vrata i voljenoj osobi se bacite oko vrata. Muškarac rođen u znaku ovan pratit će svoju partnerku na svakom koraku i vrebaće trenutak kada će je iznenaditi.

Rođeni u znaku ovna su uglavnom veoma temperamenti. No, koliko god da se trude svoj temperament ne mogu da sakriju, jer bi to predstavljalo bježanje od suštine njegovog bića. Vole da vladaju, da budu dominantni, ali zaista su dobre duše, i uvijek su fer. Znaju biti “slabi” na ženske suze.

Mnogi smatraju da nećete naći partnera tako strastvenog kao što su muškarci rođeni u znaku ovna, niti ćete naći toliko avanturistički duh, spreman prepuštanju nepoznatim vodama. Ipak, budućim partnerima ovna možemo preporučiti nekoliko savjeta. Ovan je muškarac kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno. Takođe, imaju jedinstvenu sposobnost da brže prebole tugu od drugih znakova i tu sposobnost da krenu dalje nakon neuspjele veze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti