Neobični zahtjevi: Poznate ličnosti imaju svoje rituale prije nastupa

Piše: Redakcija

Malo je ljudi koji ne vole ići na koncert, samo da bi svoju omiljenu zvijezdu vidjeli uživo. 

Međutim, teško je shvatiti koliko se truda moralo uložiti kako bi zvijezda željela doći i otići na pozornicu i kako bi publika uživala u njihovim pjesmama. Neki umjetnici traže jednostavnije stvari poput pite s tikvom, dok drugi žele majmuna, mnogo  vode, pa čak i pomoćnika za ispravljanje tepiha u garderobi. 

BRITNEY SPEARS

Pop zvijezda zahtjeva 200 novih peškira svakog dana, tonu leda, 13 garderoba, kao i da svi iz osoblja nose bijelu boju. Pored toga treba da ima lični pristup prevozu, čak i izvan grada i auto za golf koji treba da je prevozi između garderoba i bine.

View this post on Instagram

👒👄👒 📷: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

JENNIFER LOPEZ

Jennifer želi da njena garderoba bude u stilu spa ili zen sobe: zidovi moraju da budu bijeli, kao i namještaj. U vazni moraju da stoje 24 bijele ruže, kao i isti broj flaša sa istopljenim ledom. Također treba da ima sok od aloje, kokosa i cimet, dok na bini mora u svakom trenutku da ima 25 crnih peškira.

KANYE WEST

Reper želi crne “Versace” peškire za ruke i opremu za vozača napravljenu od čistog pamuka. Pored najneobičnijih zahtjeva, Kanye uvijek traži asistenta za ravnanje i ispravljanje tepiha u njegovoj garderobi i Genelex 1031A monitore (iako se ne proizvode više od deset godina).

View this post on Instagram

We got Love 🙌🏾 📸| @zulianiphoto

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

ELTON JOHN

Elton uvijek ima isti zahtjev: za prostorijom u kojoj može držati ogromnu kolekciju naočala (kojih ima preko četiri hiljade). Također ima i određene zahtjeve za vlažnost i temperaturu u sobi i uvijek mora imati srebrni pribor sa dijamantima kao i egzotično voće iz Južne Amerike.

STING

Pjevač ima prijevozno sredstvo u kome mora da budu osam crnih peškira, voće iz ekološkog izvora, čaj od kamilice, odvojenu prostoriju za nejgove instrumente i sobu za meditaciju. Svi telohranitelji moraju da nose iste majice i jakne. Također, Sting traži da uvijek u blizini bude doktor koji mu može dati vitamine.

View this post on Instagram

Always time for an afternoon in the studio #LA

A post shared by Sting (@theofficialsting) on

 

Pročitajte još