Najromantičnije izjave najvećih holivudskih frajera

Piše: Redakcija

Iako je ponekad okrutan, a prekidi i razvodi su česti, glamurozni holivudski svijet ima i svoju ljepšu stranu. Neki svoju privatnost čuva i vješto kriju, drugi serviraju sve, a neki pak javno pokazuju samo svoja osjećanja.

Ovo su neke od najromantičnijih izjava velikih holivudskih frajera:

Amal i George Clooney

– Brzo nakon što sam je upoznao shvatio sam da želim provesti ostatak svog života s njom. Ona je neko s kim uživam provoditi svaku sekundu svog vremena. Ona je jedna od najpametnijih ljudi koje sam upoznao – rekao je glumac o svojoj supruzi.

https://www.instagram.com/p/BtGQy6OFq3w/

Cameron Diaz i Benji Madden

– Ne mogu biti ponosniji na svoju dragu Cameron. Ona se probudi svaki dan s misijom da svijet učini boljim mjestom. Zadivljen sam njenom hrabrošću, snagom i optimizmom koje prenosi na druge ljude – rekao je o svojoj odabranici Benji Madden.

Kanye West i Kim Kardashian

– Od trenutka kada sam je vidio, znao sam da je volim – rekao je muzičar.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

– Pogledala me ravno u oči i to je bilo to – rekao je Douglas, a  na njegovu izjavu nadovezala se i Catherine rekavši: “On je najdivniji muškarac kojeg sam ikada upoznala u životu. Njegov smisao za humor je neopisiv. On je ujedno i moj najbolji prijatelj i ne mogu biti više ponosnija večeras nego što jesam.”

Justin Timberlake i Jessica Biel

 – Njen utjecaj na moj život bio je nevjeroatan, ja joj se divim, posebno otkako je postala majka. No, i prije sam joj se divio. Ona je nevjerovatno dobar pisac, pjesnik, glumica samo takva. Ona je duhovita. Jako duhovita, i jedna od najsmirenijih osoba koje sam ikada upoznao. Upravo je ona promijenila mene i moj život – napisao je Justin Timberlake u svojoj knjizi.

Ryan Gosling i Eva Mendes

– Pa ona je Eva Mendes, nemam što više tražiti – jednostavno je opisao glumac Ryan Gosling kada su ga upitali kako za nega izgleda idealna žena. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti