Prekid zbog odlaska u Ameriku: Ovo je bivša ljubav Melanije Trump

Piše: Redakcija

Melania Trump, prva dama Amerike 13 godina je u braku s Donaldom Trumpom. Ovaj par je posebno postao zanimljiv medijima otkako su se preselili u Bijelu kuću. 

Nagađalo se da njihov brak postoji samo na papiru te da se planiraju razvesti čim Donald završi mandat. Melania i predsjednik SAD-a upoznali su se 1998. godine na Sedmici mode, a Trump je u to vrijeme bio u braku s Marlom Maples. Ubrzo se razveo, a sedam godina poslije vjenčao se sa slovenskom manekenkom.

Kada je Melania postala prva dama svi  mediji su se potrudili istražiti sve o njenom životu pa su došli do mnogih fotografija iz njene mladosti i perioda kad je bila manekenka.  

Javili su se i neki njeni bivši dečki, a među njima je i Jure Zorčić. On je s Melanijom bio dok je ona još živjela u Sloveniji.  On je za “ABC” televiziju opisao daje Melaniju upoznao jednog toplog ljetnog dana 1991. godine i primijetio ju je dok se vozio na motoru.

– Grad je bio prazan i blokiran, vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se; ko je ona? Jako mi se svidjela i pratio sam je – ispričao je.

Medtem ko je v Braziliji, za čivavo skrbi bivši

Foto: delo.si 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti