Poznate dame koje se nisu vratile u formu u kojoj su bile prije trudnoće

Piše: Redakcija

Ove poznate dame nikada se nisu vratile u formu u kojoj su bile prije trudnoće, ali njima to ne smeta. Bez ozbira na “deformaciju” koju su doživjela njihova tijela, one su ga prihvatile i krenule dalje sa obavljanjem svojih dužnosti. 

Beyonce

Iako su postojale mnoge glasine na su njenu djecu na svijet donijele surogat majke, sudeći po promjenema na njenom tijelu, to su ipak bile samo glasine. 

Kim Kardashian

Kim Kardashian je oduvijek bila žena s oblinama, ali zapravo njeno tijelo je rezultat promjena koje su uslijedile nakon trudnoće i porođaja. 

View this post on Instagram

Morning fittings

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jessica Simpson

Jessica je i sama pričala kao je sklona dobitku težine i kako mora paziti što jede. Tokom trudnoće i nakon porođaja je dobila mnogo kila što je vrlo često i bila tema raznih medijskih objava. 

View this post on Instagram

Tight squeeze but I’m pushin’ through

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Serena Williams

Serena Williams prije 18 mjeseci rodila je svoje prvo dijete. Do posljednjih mjeseci trudnoće učestvovala je na različitim takmičenjima i treninzima. Međutim, nakon poroda nije se vratila na staru težinu. 

View this post on Instagram

💪🏿

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Kate Middleton

Kate je uvijek bila vitka, ali nakon rođenja prvog djeteta morala se nositi s prirodnim tjelesnim promjenama. Međutim, vojvotkinja je pokazala cijelom svijetu kako svaka majka izgleda nakon rođenja djeteta. 

View this post on Instagram

Prince George💛🧡Christening — 23 October 2013

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti