Koji horoskopski znakovi su najčešće skloni prevarama?

Piše: Redakcija

Mnogi se slažu s mišljenjima astrologa kako pojedini horoskopski znakovi u potpunosti određuju neku osobu. Imali smo priliku vidjeti kako datum rođenja utiče u izboru karijere, omiljenog književnog žanra, kao i kakve se navike mogu očekivati od pripadnika nekog horoskopskog znaka. Sada nam horoskop otkriva i koji su znakovi vjerni, a od kojih možemo očekivati sve osim odanosti.

Blizanci

Na prvu, većina onih koji pripadaju ovom znaku čine se kao dobrodušni veseljaci. Ipak, astrolozi smatraju kako su blizanci pravi egoisti kojima je vlastiti užitak na prvom, drugom i trećem mjestu. Uživaju u zabavama i adrenalinu, a vjernost jednoj osobi za njih je najdosadnija moguća opcija i čega se lako mogu odreći.

Škorpija

Poznato je da škorpije vole pažnju i prikupljaju je sa svih strana. Vrlo su seksualni i vole da eksperimentišu pa se često odlučuju za poligamne odnose kako bi ispunili sopstvene potrebe i maštarije. Često ne kriju od partnera svoje namjere, te bi oni koji su u ljubanoj vezi sa osobom koja pripada ovom zodijaku, trebali dobro otvoriti oči i paziti na njihov svaki pokret.

Strijelac

Ovo je pravi avanturističi znak. Svoj život ne mogu zamisliti na jednom mjestu uz jednu osobu. Njima su promjene najveće uzbuđenje i zato rijetko kada ulaze u ozbiljne veze, a kada to i urade, vrlo često se dogodi prevara s njihove strane.

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti