Anne Hathaway otkrila šta je naučila od Kate i princa Williama

Piše: Redakcija
 
U razgovoru o britanskoj kraljevskoj porodici glumica Anne Hathaway otkrila je što je naučila od Kate Middleton i princa Williama. 
 

Anne ima 2-godišnjeg sina Jonathana. Vojvotkinja Kate i princ William ponosni su roditelji troje djece. Holivudska glumica od kraljevskog je para ukrala način kako razgovaraju sa svojom djecom. Naime, Kate Middleton uvijek se sagne kad priča s kćekom ili sinovima. Glumica je bila  oduševljena tom jednostavnom metodom izjednačavanja nivoa moći između govornika, pa ju je preuzela.

– Razgovaraju sa svojom djecom gledajući se oči u oči kako bi im dali osjećaj ravnopravnosti. To mi se jako svidjelo, pa sam to počela raditi s Jonathanom – rekla je Anne.

Javnost je 2016. prvi put vidjela Kate kako se saginje da bi razgovarala s princem Georgom u Kanadi. Kraljica Elizabeta II nije podjednako oduševljena tom metodom jer je navodno ukorila princa Williama kad je čučnuo kako bi razgovarao sa svojim djetetom.

View this post on Instagram

Princess Charlotte nailing that royal wave #RoyalWedding

A post shared by Kate Middleton (@hrhtheduchessofcambridge) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti