Još uvijek niste sve vidjeli: Najružnije papuče pretvorile su se u torbe

Piše: Redakcija

Kada su se pojavile na svjetskom tržištu, gumene papuče “Kroksice” šokirale su sve, posebno kada su ih mnogi počeli nositi van svojih dvorišta, a ubrzo su se pojavile i na brojnim modnim pistama. Iako su doživjele brojne izmjene, ove pomalo čudne papuče, proglašene su najružnijima ikada proizvedenim. No, tu nije došao kraj. Upravo je ovaj model gumenih papuča dobio potpuno drugačiju namjenu i sada se nose kao tašne. Poznati brend “Pizzaslime” kreirao potuno urnebesane tašne od “kroksica”, a trenutno su dostupne u dvije boje, žutoj i crnoj.

Mnogi će se iznenaditi kada čuju da je serija od svega 25 primjeraka koliko ih je do sada proizvedeno, ponuđena kupcima na tržištu, po cijeni od 300 dolara. Iako su mnogi od ranije bili skeptični po pitanju samih papuča, mnogi su zgroženi činjenicom da su ove papuče dobile potpuno drugačiju namjenu. No, kako su mišljenja različita, ima i onih kojima se ovaj model jako dopao pa nema sumnje da će kakve god da su, “kroksice” ubrzo zaživjeti kao popularne ženske torbice.

https://www.instagram.com/p/2M0RuWQdXe/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti