S agentom holivudskih zvijezda Lady Gaga dijeli sve svoje uspjehe

Piše: Redakcija

 Lady Gaga sa zaručnikom Christianom Carinom na dodjeli SAG nagrada

Od izlaska filma “Zvijezda je rođena” ali i preseljenja u Las Vegas, zbog muzičkog showa, Lady Gaga može računati na nesebičnu podršku zaručnika Christiana Carina. Za razliku od Gage, ovaj zgodni holivudski agent uvijek se drži po strani na svim red carpet događajima, te tako dopušta svojoj zaručnici da apsolutno uživa u showu. Diskretan, ali vrlo ponosan, ostaje daleko od fotografa i crvenih tepiha, ali nikada ne propušta priliku da čestita voljenoj na društvenim mrežama svaku njenu pobjedu.

View this post on Instagram

what a rager. ❤️

A post shared by @ christiancarino on

Iako je u posljednje vrijeme na glamuroznim zabavama češće u društvu svog partnera iz filma „Zvijezda je rođena“ Bradleyja Coopera, na prošlosedmičnoj dodjeli filmskih i televizijskih nagrada (SAG), Lady Gagu je na crveni tepih dopratio zgodni Carino. Kad je o nagradama riječ, ostala je kratkih rukava,  ali joj nježnosti i poljupaca koje je dobila od zaručnika je pred stotinama fotoreportera nije nedostajalo.

Obučena u Diorovu haljinu, iz najnovije kolekcije koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, 32-godišnja pjevačica je izgledala poput dive. Svi pogledi su bili okrenuti ka njoj, naročito oči Christiana Carina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti