Može im se: Bizarni zahtjevi slavnih ličnosti

Piše: Redakcija

Zahtjevi slavih ličnosti ponekad su takvi da često zvuče upravo suludo. Dok neki u backstageu traže određenu vrstu mineralne vode u 12 identičnih čaša na savršenoj temperaturi, neki imaju još specifičnije ideje koje se uvijek ispoštuju. Ipak neki od zahtjeva su zaista pomalo bizarni. 

Glumica Jennifer Lawrence tražila je da joj se na snimanju horora “Mother!” omogući poseban “Kardashian šator”. Prostorija je bila oblijepljena fotografijama porodice Kardashian, a na televizoru je konstantno prikazivan njihov reality koji glumica obožava. Lawrence je to tražila kako bi se mogla opustiti jer je snimanje bilo jako psihički naporno.

Roker Jack White traži da u backstageu prije svakog nastupa ima svježe pripremljen umak od avokada. Kako bi uvijek bio zadovoljan, njegov menadžment organizatorima pošalje recept koji moraju pratiti. 

View this post on Instagram

London / Wembley Stadium / Jun 28

A post shared by Adele (@adele) on

Pjevačica Adele je poznata po tome što je prava Britanka pa nije čudno što je na sjevernoameričkoj turneji zabranila da joj se u bilo kojem trenutku posluže američka piva. U obzir su dolazila bilo koja druga.

Pjevačica i glumica Queen Latifah u svakom ugovoru ima stavku u kojoj stoji kako njen lik ne smije umrijeti. Ako to nije moguće, neće prihvatiti ulogu. To je počela tražiti nakon što je shvatila da, ako se to dogodi, ne može se pojaviti u mogućim nastavcima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti