Stvari koje biste trebali uraditi ovog januara

Piše: Redakcija

Pokažite humanost

Jedan od najmudrijih Marksovih citata upravo govori u humanosti, a glasi: „Čovjek ima pravo da gleda drugog odozgo, jedino kada treba da mu pomogne da se uspravi“. U ovom citatu poruka je jasna, pokažite saosjećanje i u narednoj godini. Pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mnogi su Novu godinu dočekali pod otvorenim nebom, bez nade u bolje sutra za njih i njihovu porodicu. Zato smo pronašli jedan od projekata kojem biste se mogli priključiti, a to je za djecu migranata koja se nalaze u Migracionom centru Sedra u Bihaću. Njima je potrebna škola, a vi razmislite šta je to što možete učiniti za njih.

Pogledajte film

Pogledajte naiščekivaniji film koji u kina dolazi 18. januara. U ovom filmu glume: Anya Taylor-Joy, Bruce Willis i James McAvoy. Radnja filma govori o tome kako sigurnosni čuvar David Dunn koristi svoje nadnaravne sposobnosti kako bi pronašao Kevin Wendell Crumb, poremećenog muškarca s 24 ličnosti.

Pročitajte knjigu

Autorica Maurel Barbery u knjizi Život vilenjaka povezuje Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu Claru koja se seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za muziku. Ta njihova veza je tajna, a i jedna i druga su na svoj sopstven način povezane sa svijetom vilenjaka.

Poslušajte novi album Crvene jabuke

2018., donijela nam je novi studijski album Crvene jabuke pod nazivom Nocturno, pa ukoliko volite ovaj pop rock bend poslušajte njihove nove pjesme i opustite.

Rizikujte

Zašto uvijek ići na sigurno i pri kupovini čizama birati klasične boje. Rizikujte i u januaru birajte žarko crvenu boju čizama.

Neka slavlje još uvijek traje

Smatrate da ste previše novca potrošili za novogodišnje praznike? Opustite se. Neka slavlje još uvijek traje. Nazdravite uz fantastičan okus Freixenet šampanjca sada u posebnoj, luksuznoj , dijamantskoj boci. Divan, osvježavajući i voćnih aroma probudit će sva vaša čula. Ukoliko pak niste u mogućnosti priuštiti sebi ovu bocu pića, pronađite jeftinije i kvalitetnije varijante.

Najbolji ženski parfem po izboru muškarca

Najbolji ženski parfem po izboru muškarca u 2018. godini bio je Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior. Malina, nar i crna ribizla zvuče kao eksplozija strasti koja otvara note ruže i ružičastog bibera. Ovaj parfem zamišljen je kao najseksipilniji, strastveniji i moderniji, a kompozicija sadrži tri sloja: crveno bobičasto voće, majsku ružu, božur i bijeli mošus.

Budite IN

Najnovije trendi boje koje se najavljuju za proljeće 2019., su crvena, narandžasta i ružičasta. Budite u trendu i već tokom januara pronađite kaput za sebe u ovim bojama.

Priuštite sebi mirisnu kupku

Često sebi poklanjamo najmanje pažnje i zaboravljamo da je važno pored svih obaveza opustiti se. Nekada je potrebno da budemo sebični, zato odvojite vrijeme za sebe i uživajte u mirisnoj kupki koju možete naći u Lush paketu. Bomba za kupanje i nekoliko mirisnih svijeća pomoći će vam da se opustite i zaboravite na sve probleme koje ste imali tog dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti