Uprkos Meghaninom negodovanju, princ Harry ipak učestvovao u lovu

Piše: Redakcija

Nekoliko dana prije samog Božića pročula se vijest da princ Harry ove godine neće prisustvovati tradicionalnom božićnom lovu. Ova vijest je procurila zbog pretpostavki kako će Harry ugoditi svojoj trudnoj supruzi koja je veliki pobornik za prava životinja. Ipak sve ovo nije istina, jer se princ Harry našao u lovu s bratom i ocem, a u šumi se našla i sama Meghan.

 

Meghan Markle je veliki ljubitelj životinja i protivnica ubijanja životinja i nišenja krzna. Do sada ovakva vrsta razonode novopečenu vojvotkinju nije zanimala, ali čini se da je odlučila popustiti nakon sve većih tenzija u kraljevskoj porodici.

 

Nakon doručka muškarci obično odlaze u šumu na pucanje dok je trudna Meghan ostala u toplom, u rezidenciji Sandringham, dok je vojvotkinja Kate bila nekoliko kilometara udaljenoj palači Anmer Hall, kako bi pazila na svoje troje djece. Nešto prije ručka Meghan se odlučila pojaviti s kraljicom Elizabethom  u šumi. Smjestili su se u brvnaru koja je lovcima poslužila lovcima za odmor. Nakon kratkog prerdaha, muški članovi kraljevske porodice nastavili su s lovom, dok su Meghan i Kate otišle na čaj s kraljicom u palači.

 

Foto: Pinterest

Pročitajte još