Svađa ostavljena po strani: Kraljica naredila da se Kate i Meghan pomire

Piše: Redakcija

Britanska kraljevska porodica je znala da će njihov svaki korak na Božić biti pažljivo promatran i da će se prepričavati. Upravo zbog toga, kraljica Elizabetha II ništa nije prepustila slučaju.

Navodno, ona je željela da supruge prinčeva, Kate Middleton i Meghan Markle svoje prepirke ostave sa strane i da sretno i ujedinjeno hodaju prilikom godišnje crkvene službe u Sandringhamu. Svi su gledali u Kate i Mehan, a posebno zbog svađe koja je nedavno izbila između njih.

Kraljica i princ Charles naredili su da moraju koračati jedna uz drugu i da moraju držati određeno odstojanje jedna od druge tokom tradicionalnog božićnog okupljanja, piše „The Sun“.

– Kraljica i princ su dozvolili da se situacija odigra bez otvorenog ometanja, ali su oboje jasno stavili do znanja da je Božić vrijeme kada se cijela porodica mora spojiti – otkrio je izvor za „The Sun“ dodajući da je to značilo da su prinčevi William i Harry sa svojim suprugama hodati prema crkvi kao prije, ali i da je bilo neprijatno i neugodno s obzirom na ono što se dešavalo u proteklom periodu.

View this post on Instagram

Kate and Meghan put on a united front at Christmas Day Church Service in Sandringham Royal Family attends traditional Christmas church service at Sandringham The Royal Family arrived for the Christmas Day Church Service in Sandringham along with the Queen, and made their way to St Mary Magdalene Church in Norfolk. Prince William and Prince Harry joined their wives for the service and the four put on a united front despite rumours of a rift caused among them by Meghan Markle. The Duchess of Cambridge Kate Middleton and the Duchess of Sussex Meghan Markle were all smiles as they greeted adoring crowds and kept the conversation going comfortably, shunning the talk of mounting tensions between the couple. The 'Fab Four' were also said to be not spending Christmas together, but that was earlier confirmed as false, and the two princes and their wives spent Christmas with the family as per tradition. Kate was a beaming vision, regal and elegant, clad in a snug red Catherine Walker overcoat styled with a matching head band, gloves and pumps along with a brooch, showing off her slim physique, while Meghan, who is pregnant with her first child, chose a black overcoat with matching accessories including boots. The Duchess of Sussex, who is due in Spring, showed off her growing baby bump, and both the duchesses made a style statement of their own in their sophisticated chic ensembles.

A post shared by Broadcast Journalist (@vtofighi) on

Vjeruje se i da je kraljica željela da parovi budu u prijateljskim odnosima do trenutka kada je njena božićna poruka puštena na televiziji. Tokom te poruke ona je govorila o  tome kakva je godina bila za njenu porodicu, o vjenčanjima i bebama, a Meghan i Kate su se istakle tokom njene „dobro okupirane“ godine.

Ona je također govorila o potrebi da ljudi izlože svoje razlike, a mnogi smateaju da je njena poruka usmjerena na britanske političare i njihova neslaganja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti