Gisele Bundchen: Žena koja je najduže uspjela zadržati holivudskog zavodnika

Piše: Redakcija

 Gisele Bundchen, 38-godišnjoj manekenka, nekada je bila jedna od najljepših i najplaćenijih manekenki. Zanosna Brazilka bila je i jedan od najpoznatijih Victoria’s Secret modela, a i danas na pragu 40-tih na izgledu joj zavide i neke mlađe žene. 

Na savršenoj liniji, Gisele može zahvaliti jogi i pravilnoj ishrani, a na besprijekornom izgledu sigurno može zahvaliti i stabilnom privatnom životu. . Naime, manekenka je od 2009. godine u sretnom braku sa sportistom Tomom Bradyjem s kojim ima dvoje djece, a par i dan danas izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana.

Par se počeo viđati u decembru 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj. U pitanju je bio spoj na slijepo, a upravo je Tom manekenki vratio vjeru u ljubav nakon bolnog prekida s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijem.

Gisele i Leonardo  u vezi su bili pet godina, od 2000. do 2005. U to vrijeme oni su bili najpopularniji par, a glumac je učinio sve kako bi impresionirao slavnu manekenku. Primjetio ju je tokom  jedne revije te poslao cvijeće, međutim prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s modelomScottom Barnhillom. Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s Oskarovcem spojio zajednički prijatelj. U to vrijeme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, ali prekinuo je taj odnos kako bi bio slobodan za Gisele.

View this post on Instagram

How cute is the elephant bag with beadwork made by Samburu women in Kenya!? I am happy to support @Doutzen in this important mission to protect the elephants. 100% of proceeds will be donated to the Elephant Crisis Fund, with the goal to end the slaughter of elephants for their ivory. You can get yours at https://www.loewe.com/usa/en/knot-on-my-planet @knotonmyplanet #elephantcrisisfund #knotonmyplanet 🐘 ❤️ Quão fofa é a bolsa de elefante com miçangas customizadas pelas mulheres de Samburu no Quênia !? Feliz em apoiar @Doutzen nesta importante missão para proteger os elefantes. 100% dos rendimentos serão doados ao Fundo de Crise do Elefante, com o objetivo de acabar com o abate dos elefantes. Você pode obter a sua no site da Loewe.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti