Prvi Božić u kraljevskoj porodici: Batler princeze Diane uputio savjet Meghan Markle

Piše: Redakcija

Ostalo je svega još nekoliko dana do prvog Božića kojeg će Meghan Markle provesti u krugu kraljevske porodice. Porodično okupljanje će biti u Sandringhamu, a da bi vojvotkinja što bolje provela ta četiri dana, Paul Burrell, bivši batler princeze Diane, pristigao je u pomoć.

Prema riječima zaposlenika u kraljevskoj kući, praznici s kraljicom znaju biti poprilično haotični te je to ujedno i najgori period u godini. Bivši batler princeze Diane odlučio je pomoći Meghan Markle kazavši da će sve proći u najboljem redu ukoliko ona ostane uz princa Harryja i samu kraljicu Elizabethu.

https://www.instagram.com/p/BrgA1Vult7V/

Kraljica je itekako svjesna medijske pažnje koju je Meghan dobila, a kako i ne bi kada svako jutro pročita apsolutno sve novine. Ona prelista sve novine kako bi vidjela ko šta piše, a onda donosi odluke na temelju onoga što je pročitala, te tako zna koje korake treba poduzeti. Ukoliko nije sigurna u istinitost pojedinih navoda, uvijek pozove unuke da joj oni kažu što se zapravo dogodilo – otkrio je Burell.

View this post on Instagram

So beautiful ❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Iako mnogi smatraju da kraljica i Meghan imaju savršeno dobar odnos, ipak Burel je savjetovao Meghan da ostane sve vrijeme uz kraljicu te da s njom razgovara.

Pročitajte još