Kraljica Elizabetha zapošljava: Evo koji su uslovi za posao u palači

Piše: Redakcija

Kraljica Elizabetha II objavila je oglas za posao u kraljevskoj palači u Londonu. Zapošljava asistenticu kućne pomoćnice u Buckinghamskoj palači.

Kandidatu ili kanditakinji će biti osiguran smještaj u kraljevskoj rezidenciji ili u dvorcu Windsor, a radno vrijeme će biti pet dana u sedmici, s mogućnošću rada i vikendom. Prethodno iskustvo nije potrebno ukoliko je kandidat spreman biti proaktivan i spreman na nove izazove.

Idealni kandidat trebao bi imati dobro oko za detalje, dobre organizacijske vještine kao i vještine dobrog organiziranja vremena. 

– Iskustvo rada na mjestu kućne pomoćnice ili gostoprimstva nije uslov, ali je poželjno. Više smo zainteresirani za vaš proaktivni stav i sposobnost dobrog prilagođavanja novim izazovima. Vještine poput dobre organizacije, poštivanja rokova i radna učinkovitost su nam važnije –  stoji u oglasu za posao objavljenom na stranici Royal.uk.

Onaj koji dobije posao imati će priliku razvijati svoje vještine u skladu s praktičnim radom, a imati će i priliku sudjelovati i na važnim događanjima.

Iznos plate u oglasu nije naveden, a rok za slanje prijave je 1. januar 2019. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti