Rijetko ih pokazuju: Skriveni talenti poznatih

Piše: Redakcija

Osim posla i uloga u kojima smo navikli da ih viđamo, mnoge poznate ličnosti imaju i skrivene talente koje rijetko pokazuju. Od težih do lakših stvari, svaki od talenata je jedinstven, a neki od njih zahjevaju i dobru vježbu.

Kendall Jenner

Najplaćeniji model na svijetu je otkrila u  intervju za Vogue da može imitira realni zvižduk ptica.

Jessie J

Pjevačica je otkrila talenat za koji većina nije znala ni da postoji. Ona može da priča, ali i da pejva zatvorenih ustiju, što izgleda i zabavno i čudno, jer se svaka riječ savršeno razumije.

Dakota Johnson

Dakota je prepoznatljiva po svom šarmu, ali i razmaku između zuba u koji može da stavi veliki broj stvari. Glumica može između zuba da drži i novčanice u vrijednosti od 1100 dolara.

Rihanna

Pored toga što je svjetska zvijezda i beauty kraljica, Rihanna može da osvoji grad u štiklama, a da joj pritom ništa ne zasmeta, pa čak ni otvor za kanalizaciju. Rupice, otvori, neravna površina… Ništa je ne može zaustaviti.

Zac Efron

Svi znamo da Zac ima sjajno tijelo na kome redovno radi. Ipak, ono što nismo znali jeste da može da uradi “zastava držanje” na bilo kojoj šipci. Za to je potrebno mnogo snage i dosta mišića i očigledno je da to Zacu ne predstavlja problem.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti