Instagram baby-sitter: Moguće je platiti nekome da vam vodi profil dok ste vi na odmoru

Piše: Redakcija

Hotel “ibis”  u Genevi ima uslugu koja se zove “Instagram baby-sitter”. Naime,  oni ovim pozivaju svoje mlađe klijente da se odmore od mobitela i društvenih mreža, ali bez straha da se njihovo putovanje na super destinacijama neće vidjeti na Instagramu. Usluga košta 90 dolara.

https://www.instagram.com/p/Bp9qB5Ugwr1/

Dakle, imate priliku uživati u odmoru, a ne brinuti se da li će vam Instagram “patiti”. Hotel je prvo imao jedan probni mjesec ovog projekta kada su tri influencera vodila profile gostiju i objavljivali najbolje fotografije i storyje u njihovo ime.  Cristina Gheiceanu, radio voditeljica, DJ Sylwina i Sara Leutenegger, kandidatkinja u njemačkoj emisiji “Germany’s Next Top Model” uradili su dobar posao. Od ovog mjeseca, ova usluga je dostupna i u Zurichu  na stranici relaxwepost.ch.  

Prošle godine, slična stvar se pojavila i u ponudi hitela “Conrad” na Maldivima. Ovdje su nudili Instagram batlera, odnosno profesionalnog fotografa koji je slikao goste. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti