24 godine od prvog prikazivanja serije Prijatelji: Matt je od prvog honorara platio ručak

Piše: Redakcija

Prošle su 24 godine od prvog prikazivanja popularne serije „Prijatelji“. Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler i Joey osvojili su gledatelje širom svijeta, ali neke stvari o omiljenoj seriji postale su poznate tek nedavno.

Autori serije David Crane  i Marta Kauffman  seriju o šest najboljih prijatelja nisu uopšte mislili nazvati „Prijatelji“. Prvi izbor je bio „Insomnia Cafe“, ali se od toga se ubrzo odustalo. Zatim su došli na ideju naziva „Prijatelji poput nas“, ali je na kraju promjenjeno u “Prijatelji”.

https://www.instagram.com/p/Bo1phDAl-Zs/

Iako je Phoebe u seriji gitaristica i sve svoje pjesme izvodi na gitari, glumica Lisa Kudrow priznala je nešto što je iznenadilo obožavatelje ove serije. Naime, Lisa je rekla kako je oduvijek mrzila gitaru.

– Nikad mi se nije sviđala ta gitara. Nikako je nisam mogla shvatiti, a redateljima sam čak predložila da Phoebe radije svira bongo – priznala je jednom prilikom za američke medije.

U vrijeme početka snimanja, glumci nisu imali toliko novca već su jedva spajali kraj s krajem. U posebno teškoj situaciji bio je Matt LeBlanc glumac koji je igrao Joeyja. Nedavno je u javnost izašla informacija da je Courteney Cox  od prve plaće kupila auto, a LeBlanc je ipak bio malo skromniji, otišao je na ručak.

View this post on Instagram

Unagi👈🏼

A post shared by hope (@leonardodepp_) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti