Kako su plastične operacije uništile lica slavnih osoba

Piše: Redakcija

Danas nije nužno imati talenat da bi postali poznati. Danas se mnogo toga svelo na izgled, pa on od vas može napraviti zvijezdu. Mnogi ljudi današnjice biraju baš ovaj način da postanu popularni i slavni.

Tori Spelling, 44

Kćerka televizijskog producenta, Tori, postala je poznata po svojoj uloziu Beverly Hills-u. Svoju prvu plastičnu operaciju imala je sa 16 godina, a kasnije je ugradila i implante, koji i nisu baš bili uspješni. Međutim, danas je sretno udata i majka petero djece.

Ashley Tisdale, 32

Glumica Ashley ne poriče da je imala plastične operacije i tvrdila je da je morala raditi rinoplastiku radi boljeg disanja. Sada se može vidjeti da se njen oblik lica promjenio, te da nije isti kao prije. Ono što je iznenađujuće jeste da se odlučila na promjenu izgleda kada je postala prava ikona u svojoj generaciji.

Lindsay Lohan, 31

Aktivan život Lindsay Lohan uticao je na njeno mentalno stanje ali i na izgled. Nakon posljednje rehabilitacije, odlučila se poboljšati svoj izgled. Doradila je usne ali i godnji dio svoga lica, a promjena je itekako vidljiva.

Rumer Willis, 29

Kćerka dva glumačka idola Bruce Willisa i Demi Moore, nije mogla prihvatiti da ima nestandardni izgled i odlučila je napraviti neke promjene. Rumer je smanjila nos, bradu i povećala usne.

Kylie Jenner, 20

Zvijezda realityja odlučila se krenuti na put kao i svoja sestra Kim Kardashian. Od svoje 17 godine prošla je nekoliko plastičnih operacija koje su joj uveliko promjenile izgled, uključujući povećanje usana, implante grudi i kukova i rinoplastiku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti