Pronašli smo pjesmu za svaki horoskopski znak: Pogledajte koja je vaša

Piše: Redakcija

 

Bez obzira na to da li vjerujete u horoskop ili ne, sigurno je da ste barem jednom u životu pročitali ili čuli o osnovnim karakteristikama koje se vezuju za vaš znak. Naime, oni koji vjeruju u to da datum i vrijeme rođenja, tačnije horoskopski znak u određenoj mjeri utiču na to kakav će biti naš karakter, smatraju da postoje određene karakteristike koje su univerzalne za svaki od 12 znakova. U skladu s tim se određuje vrsta odjeće koju neki znak voli nositi, vrsta hrane koju voli jesti, pa sve do toga  koju muziku voli slušati. 

Na osnovu karakteristika svakog od horoskopskih znakova smo pronašli pjesmu koja odgovara baš tom znaku. Pogledajte koja je vaša i provjerite da li vam se dopada. 

Ovan 

Bik

Blizanci 

Rak

Lav 

Djevica

Vaga 

Škorpija 

Strijelac 

Jarac

Vodolija 

Riba 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti