Tajno značenje brojeva u vašem životu

Piše: Redakcija

Prema numerologiji brojevi koji vas u životu „prate“ ponekad nisu čista slučajnost, nego su zapravo vodilja. Njihovo značenje trebali bismo znati jer nas to može usmjeriti u životu.

Na primjer, ukoliko vas prati broj 64 to bi moglo značiti da će u vaš život ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4).

Related image

Broj 1 – Vrijeme je za novi početak. Prošlost morate ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i riskirajte jer će se to sigurno isplatiti.

Broj 2 – Morate naučiti surađivati s drugim te biti diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti intuiciju.

Broj 3 – Budite krativniji i nađite hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja i žaljenja.

Broj 4 – Stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i štedite novac. Razmišljajte o budućnosti i usmjerite se na zdravlje.

Broj 5 – Očekuju vas pozitivne promjene. Nemojte se odupirati jer su one dobre za vas. Prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6 –  Ljubav je na putu. Posvetite se svom partneru i provodite s njim više vremena.

Broj 7 – Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napredovali.

Broj 8 –  Posvetite se karijeri. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate i finansijski uspjeh.

Broj 9 – Iz života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Riješite sve konflikte.

Broj 0 – Nula predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti