Channing Tatum: Karijeru je započeo kao striper

Piše: Redakcija

Prije nego što se posvetio manekenskoj i glumačkoj karijeri, Channing Tatum proveo je osam mjeseci radeći kao striper. To mu je životno iskustvo bila inspiracija za hit filmove “Magic Mike”, no on kaže da je stvarna verzija puno mračnija te da je niko ne bi htio gledati na filmu.

– Mislim da bi svima to bilo gadljivo. Nije bilo ništa glamurozno u tome i to mi nimalo ne nedostaje. Eksperimentirao sam tada s drogama, iako to nije bilo ništa ozbiljno, nikakve teške droge nisam uzimao – kaže Tatum.

Ispričao je i jedno od gorih iskustava koje je imao s gospođom kojoj je davao ples u krilu.

– Rekla mi je da izgledam baš kao njen nećak, a onda me pljesnula po guzi. Bilo je strašno – rekao je.

Channing kaže i da se uglavnom radilo o nastupu u manjim klubovima, a samo jednom je bio na većem nastupu na kojem je bilo 50 do 70 stripera koji su nastupali pred 2000 do 3000 žena.

https://www.instagram.com/p/BqSPoishnjB/

– Bilo je potpuno suludo. Napadali su me svaku večer – kaže.

Glumac nikad nije planirao nikome reći da se bavio striptizom, a njegov otac saznao je tek nakon što je gostovao u showu Ellen DeGeneres 2010. godine.

Na snimanje filma “Magic Mike” nagovorio ga je redatelj Stephen Soderbergh koji mu je rekao kako moraju to snimiti jer nikad nije čuo takvu priču.

View this post on Instagram

#chaningtatum

A post shared by 💥 (@__tina_228__) on

https://www.instagram.com/p/BqSeTbJhDw6/

https://www.instagram.com/p/BqRviRCnRhx/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti