Kate Middleton štedi i na dječijoj odjeći: Mališani na slikama u jednoj te istoj garderobi

Piše: Redakcija

Nakon što je palača podijelila nove, zvanične fotografije kraljevske porodice, ekonomični kao i uvijek, William i Kate svoje su nasljednike ponovno obukli u istu garderobu u kojoj smo ih vidjeli već nekoliko puta. Primijetili su to brzo modni stručnjaci koji prate način oblačenja kraljevske porodice.

Najnoviji kraljevski portret

Princezu su tako obukli u plavu haljinicu marke Mary Janes, koju je nosila u aprilu, kada se rodio njen mlađi brat Louis, zatim na njegovom krštenju u juli, ali i na ceremoniji Trooping The Colour.

Da im nije bitan izgled i prestiž, već to da se njihova djeca osjećaju ugodno, supružnici su dokazali i kada su princa Georgea obukli u već viđenu kombinaciju. Maleni je, kao i uvijek, nosio plave bermude, koledžice s dokoljenkama te prugastu košuljicu. Naime, dječaci više klase ne smiju nositi duge hlače do kasnije dobi, odnosno do osme godine života, pa maleni George uvijek nosi kratke hlače.

Identično obučeni, brat i sestra pojavili su se i na prošlogodišnjim prazničnim portretima, kada su pozirali s roditeljima.

Ovoga puta na portretu s njima je i najmlađi član, princ Louis. Šestomjesečni nasljednik oduševio je sve svojim velikim osmijehom, a mnogi su brzo zaključili kako najviše liči na majku Kate Middleton. Svog najmlađeg miljenika Kate je obukla u bijeli kompletić marke La Coqueta Carlina i ispletene bijele čarapice.

Sličnu kombinaciju obožavatelji pamte i s fotografija nekad malog princa Williama. Beba William na fotografiji, nastaloj 1983., u naručju svoje majke nosio je gotovo identičan komplet kao i njegov sinčić.

Princ William, princeza Diana, Kate Middleton i princ Louis

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti