Glumica ošamarila ženu u emisiji jer joj je spomenula sina s Down sindromom

Piše: Redakcija

Ruska glumica Evelina Bledans iznenadila je gledatelje u svojoj zemlji kada je tokom gostovanja u televizijskoj emisiji ustala i ošamarila ženu u publici. Evelina ima 49. godina i budući da u toj dobi očekuje rođenje svog trećeg djeteta bila je gošća emisije Live u kojoj je govorila o iskustvima majčinstva i trudnoće u poznijim godinama. Međutim, stvari se nisu odvijale u najboljem redu, jer njene riječi nisu se dopale Eleni Lebedevoj, ženi koja je sjedila u publici.

pasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Što ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Down sindromom? Niko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo – kazala je Elena Lebedeva

Suprostavila se glumici kazavši da ona trudnoćom u toj dobi ugrožava zdravlje nerođenog djeteta i da stvar bude još gora, ulje na vatru je dolila kada je glumici spomenula da ima sina s Down sindromom. Evelina naime, ima šestogodišnjeg sina Semyona, koji ima Down sindrom. Njen najstariji sin Nikolaj je 24-godišnjak, dok sada očekuje rođenje kćerke koju je začela medicinski potpomognutom oplodnjom.

Ruska glumica će uskoro roditi treće dijete (Foto: Instagram)

-Opasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Što ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Down sindromom? Niko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo – kazala je Elena Lebedeva.

Glumica nije mogla slušati njene uvrede pa je ustala, prišla joj i hladno je ošamarila.

-Razbit ću te, jadnice. To je moje dijete. Možeš o meni govoriti šta hoćeš, ali moju djecu pusti na miru – kazala je ljutito Evelina.

 Snimak ove situacije pogledajte u videu

https://www.youtube.com/watch?v=Er4Uh-hbj9w

Pročitajte još