Danko Delibašić s Monom očekuje drugo dijete: U decembru stiže naš sin

Piše: Redakcija

Samo da sam s njom, ostalo je sve manje važno. Mislim da Livija osjeća ljubav koju joj pružam, a i ja se s njene strane osjećam izuzetno voljeno. Kao što kažu Indexi “Njene su oči dva izvora bistra, dva jezera mirna, ogledala beskrajna i sjajna…” Duhovita je. Smijem joj se po cijeli dan. Oduševljen sam kako priča priče

Poznati bračni par Mona Muratović i Danko Delibašić imaju poseban razlog za sreću. Naša lijepa glumica u blaženom je stanju, a peti član, otkriva ponosno tata, stiže već u decembru. Njihova trogodišnja kćerka Livija, ali i Monin desetogodišnji sin iz prvog braka Akin, nestrpljivo čekaju dolazak brata. Bivši košarkaš i sin legendarnog Mirze Delibašića, koji je sport zamijenio televizijskim poslom, za naš magazin nije krio oduševljenje što će njihova porodica postati bogatija za još jednog nasljednika, i što će on još jedno dijete obasuti neizmjernom očinskom ljubavlju. Smatra to, kaže nam, najvećom radosti u životu.

– Kao roditelji smo pripremljeni. Imamo određeno iskustvo, pa tako da tu nema problema. Veselimo se intenzivno – govori Danko.

Iako muškarci često kriju emocije, Danko nije jedan od njih. I prvi i drugi put, saznanje da će dobiti dijete, emotivno je doživio.

– Vijest da je Mona trudna s Livijom učinila me je najsretnijim živim bićem. Emotivna sam osoba. Poslije veselja uslijedi onaj momenat treme i straha da sve prođe uredu. Dječak ili curica, bilo je posljednje o čemu sam razmišljao.

DOBRA ORGANIZACIJA

Na pitanje kako pripremaju kćerkicu za dolazak brata, Danko kaže da s tim nemaju problema. 

– Više je ona nas pripremila, naročito mene, nego što ćemo mi nju pripremiti. Livia je bistra jako, mangup je i glavna je u kući. Ali, ona će otvoriti vrata svom malom bratu, baš kao što je Akin otvorio njoj.

Foto: Jelena Nišić

Kompletnu priču s Dankom čitajte u aktuelnom broju magazina Azra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti