Novi detalji na površini: Demi Lovato je sama pozvala dilera, poznatog po nabavci loših narkotika iz Meksika

Piše: Redakcija

Demi s majkom u Chicagu na liječenju

Demi Lovato je bila blizu smrti 24. jula kada se predozirala u svom domu. Pjevačica se danas osjeća dobro, no, detalji ove noći tek sada izlaze na površinu. Pjevačica je, piše TMZ, sama poslala poruku dileru da dođe u njen dom. Izvor koji je upućen u cijelu priču, otkriva spomenutom portalu da je diler odmah nakon sms poruke došao kod Demi i isporučio joj doze oksikodona, koje su je mogle koštati života.

Diler, s kojim je Demi u kontaktu od aprila ove godine, u showbusiness krugovima poznat je po nabavljanju narkotika lošeg kvaliteta iz Meksika. Čini se da je spomenuti oksikodon sa fentanylom bio koban i za Princea i Lil Peep.

Podsjećamo, Demi je njeno osoblje sutradan, nakon partyja i predoziranja, pronašlo u nesvjesnom stanju u jutarnjim satima. Lovato se morala oživljavati uz pomoć narcana. Nakon što je dvije sedmice provela u bolnici u Los Angelesu, nedavno je s majkom otputovala u Chicago na liječenje kod poznatog specijaliste za ovisnost.

Nakon raskida sa Wilmerom Valderramom upada u novi problem – poremećaj ishrane

Da se vratila narkoticima dala je naslutiti nekoliko mjeseci prije predoziranja, u svojoj pjesmi „Sober“. Osim kroz muziku, Levato je o svojoj ovisnosti otvoreno pričala u dokumentarcu emitiranom na Youtubeu “Simply Complicated” koji je imao premijeru prošlog mjeseca. U njemu otkriva da je kokain probala u 17. godini dok je još radila za Disney. Ova pošast ne samo da je uništila nju već i njenu porodicu. Dok je majka pokušavala pomoći kćerki, otac je bio alkoholičar i narkoman. I dok neki s 18 godina razmišljaju o polaganju vozačkog ispita, prvim simpatijama, određenoj vrsti mladalačke neovisnosti, Demi je sa 18 godina imala druge probleme. U toj dobi se prvi put kaže, prijavila na rehabilitaciju. Početni entuzijazam izlječenja brzo je prošao, i mlada pjevačica se vratila lošim navikama.

Demi je otvoreno govorila o ovisnosti

-Nisam bila spremna da se otrijeznim. Šunjala sam se u avionima, krila po kupatilima, krišom drogu unosila noću u kuću. Niko nije znao – rekla je dodavši da se dobro sjeća i prvog ozbiljnog predoziranja 2012.godine. Tada je partijala s nepoznatim ljudima u hotelu, da bi na putu do studija gdje se snimao Američki idol, u kojem je učestvovala, povratila. Da joj tada menadžeri nisu zaprijetili da će raskinuti ugovor s njom ukoliko se ne otrijezni, ko zna šta bi se desilo s Lovato. Njihove prijetnje su došle do nje i ona je bila „čista“ šest godina, ali onda se dešava njen raskid s glumcem i producentom Wilmerom Valderramom, nakon čega upada u novi problem – poremećaj ishrane. Njeni fanovi se nadaju dobrim vijestima iz Chicaga, i da će njihova omiljena pjevačica konačno svoj život vratiti u pravi kolosijek.  

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti