Došao je i taj dan: Kćerka Heidi Klum nakon 14 godina upoznala svog oca

Piše: Redakcija

Heidi i Seal u vrijeme ljubavi

Nakon 14 godina, kćerka Heidi Klum, Leni, je upoznala svog biološkog oca, nekadašnjeg šefa renaultovog tima Formule 1. Susret je izazvao veliku pažnju medija, budući da djevojčica i Flavio nemaju nikakav odnos, i da je malenu usvojio Heidin sada već bivši muž, britanski pjevač Seal, s kojim njemačka manekenka ima troje djece. Čak se i Flavio tada oglasio kazavši da nema ništa protiv da Leni usvoji Seal.

Susret, koji je ganuo sve, desio se nedavno na ljetovanju u Sardiniji. Heidi je u ovom italijanskom turističkom raju odmarala sa djecom, majkom i bivšim suprugom, kad im se na ručku pridružio Flavio.

Emotivni susret Leni s ocem Flaviom

Leni je ovaj susret mnogo značio, što je pokazala dugim i iskrenim dječijim zagrljem oca. Šta će ovaj susret značiti ubuduće, da li će Flavio sada više biti uključen u život svoje kćerke nepoznato je. Heidi i Flavio vezu su počeli 2003.godine, godinu nakon što se razvela od stiliste Rica Pipina. U decembru iste godine Heidi je obznanila da je trudna. Ubrzo nakon ove vijesti par je raskinuo vezu, te se Heidi počela zabavljati sa Sealom. Klum je rodila Helene (Leni) Klum u maju 2004., u New Yorku, a porođaju je prisustvovao i Seal. Heidi je kasnije u jednom od svojih intervjua priznala kako Briatore ne učestvuje u Leninom životu, te da je djevojčicin otac Seal.

Da je Flavio uvijek bio sklon turbulentnim vezama, potvrđuje podatak da je 1998., bio zaručen sa supermodelom Naomi Campbell. Njihovu ljubav obilježili su raskidi i pomirenja, sve dok definitivno nisu okončali vezu 2003. godine. Odmah nakon raskida Briatore je počeo vezu s Heidi

Da im je veza ozbiljna znalo se krajem 2004., kada su Seal i Heidi objavili da su se zaručili. Naredne godine su se vjenčali na jednoj od meksičkih plaža. Zajedno imaju troje djece; sinove Henryja i Johana, te kćerku Lou. U decembru 2009., Seal zvanično usvaja Heidinu kćerku Leni, i daje joj svoje prezime Samuel.

Heidi Klum i Flavio Briatore na dodjeli nagrada časopisa “GQ” 2003., u Londonu

Seal je nakon vjenčanja s Heidi usvojio malenu Leni

Zanimljivo je kako su tokom braka, Heidi i Seal svake godine na godišnjicu pred porodicom i prijateljima obnavljali bračne zavjete, no, uprkos tome, bračna idila nije potrajala, 2012., par se rastaje nakon sedam godina braka. Njihov razvod je finaliziran dvije godine kasnije. Uprkos razvodu, par je ostao u prijateljskim odnosima što potvrđuju i njihovi zajednički odmori s djecom. U maju ove godine Heidi je svijetu pokazala kako je ponovo sretna u ljubavi, pojavivši se ruku pod ruku sa gitaristom njemačkog rock benda „Tokio Hotel“ Tomom Kaulitzom na Cannes Film Festivalu.

Da je Flavio uvijek bio sklon turbulentnim vezama, potvrđuje podatak da je 1998., bio zaručen sa supermodelom Naomi Campbell. Njihovu ljubav obilježili su raskidi i pomirenja, sve dok definitivno nisu okončali vezu 2003. godine. Odmah nakon raskida Briatore je počeo vezu s Heidi. No, jednoj ljepotici je ipak uspjelo 2008.godine odvesti Flavia pred matičara, modelu Elisabetti Gregoraci, s kojom Flavio ima osmogodišnjeg sina Falca Nathana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti