Ispijeni Johnny Depp: Nikada nije izgledao lošije

Piše: Redakcija

Radi se o jednom od najpoželjnijih holivudskih frajera, Johnnyju Deppu, koji je doduše to nekad bio, prije nego je u njegov život ušla glumica Amber Heard koju mnogi optužuju da ga je dokrajčila. Slavni glumac danas ima 55 godina.

Johnny Depp (Foto: Getty)

Podsjetimo, par je počeo hodati 2011. godine nakon što su se upoznali na setu filma “The Rum Diary”, a vjenčanje je održano 2015. godine. Svega 15 mjeseci kasnije otkriveno je da se par rastaje, a Amber je momentalno optužila supruga za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Amber Heard Depp (Foto: Getty)

Plavokosa ljepotica tvrdila je kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Johnny. Iako javnost u takvim pričama uglavnom staje na stranu pripadnica nježnijeg spola, ovoga puta mnogi su stali na stranu slavnog glumca tvrdeći kako je Amber sve pomno isplanirala kako bi se dokopala slave i njegovog novca, iako ih je kasnije donirala u dobrotvorne svrhe.

Johnny Depp (Foto: Getty)
Amber Heard Vito (Foto: Profimedia)

I dok ona uživa u novoj ljubavi, Johnny se posvetio koncertima s bendom Hollywood Vampires koji je osnovan 2015. godine te snimanju novih filmova, no nije se moglo ne primijetiti kako glumac nikada nije lošije izgledao.

Johnny Depp (Foto: Profimedia)

Iako slike “ispijenog” Johnnyja kruže internetom već neko vrijeme, ni one nedavne iz Londona ne pokazuju da se nešto promijenilo po tom pitanju.

Kad se samo sjetimo kako je nekad izgledao… 

Slikovni rezultat za johnny depp hot

Slikovni rezultat za johnny depp hot

Pročitajte još