Ne znate gdje ovog ljeta putovati? Ovo su gradovi koje biste za života trebali vidjeti

Piše: Redakcija

Positano naročito privlači trendseterice

Vrijeme je odmora. Ukoliko ste umorni od Jadrana, ali ipak ne želite putovati preko Antlantika ili u neku drugu daleku zemlju, uvijek možete naprimjer skoknuti do Italije. Manarola, Positano, Sorrento…, samo su neki od gradova koji na prvi pogled oduševljavaju svojom ljepotom.

Positano će vas oduševiti ljepotom

Italiju volimo zbog špageta, pizza, zgodnih frajera, mode, ali i arhitektura im može služiti za ponos. Gradovi koje biste trebali vidjeti smješteni su na liticama i dopast će se naročito ljubiteljima adrenalina i dobre avantire. Neki od njih su već odavno poznate turističke lokacije, naprimjer pitoreskni Positano će vas oduševiti na prvu. Positano je jedna od hit destinacija na italijanskoj obali koja već nekoliko sezona privlači trendseterice. Kaskadna gradnja mjesta čije se kuće spuštaju niz brežuljak do prekrasne plaže obavezna je stanica u obilasku Amalfijske obale. Tura obično završava odlaskom na obližnji otok Capri, omiljeno odmaralište svjetskih zvijezda. Osim positana trebate vidjeti i ove gradove:

MANAROLA

SORRENTO

PORTOFINO

POLIGNANO A MARE

AMALFI

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti