Maid Hećimović uoči vjenčanja: Pripremamo spektakl, u Orašje nam dolazi 700 zvanica, pozivnicu je dobila i Emina Jahović

Piše: Redakcija

Bh. pjevač Maid Hećimović početkom septembra stat će pred matičara sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ajlom Džafić. Na svadbi decenije, kako su je nazvali stanovnici njegovog rodnog Orašja, bit će 700 zvanica iz cijelog Regiona. Nije pozvao sve kolege s javne scene jer su mu, kaže Maid, prioritet bili porodica, prijatelji i njegovi sugrađani. Iako su pripreme za svadbu, koja će biti upriličena u Orašju, u punom jeku, Ajla i Maid pronašli su malo vremena za predah i prepustili se čarima ljeta.

– Odmaramo na otoku Pagu, tačnije u Novalji. Ne drži nas mjesto, tako da svakog dana idemo na neku drugu plažu i tako istražujemo Pag. Posljednjih nekoliko godina ljetujemo na otocima, jer je to neka posebna draž, naročito jer su uvale i plaže posebno lijepe. Uživamo maksimalno u ovom našem posljednjem ljetovanju prije vjenčanja – kaže Hećimović.

Naš poznati pjevač ruku svoje djevojke zatražio je u julu prošle godine u Trogiru.

– Bio je 10. juli. Pozvao sam svoje muzičare, te smo Ajlu iznenadili nasred rive! Bilo je jako romantično i lijepo. Pamtit ću to cijelog života, drhtao sam kao prut – kaže Maid i otkriva kako teku pripreme za svadbu.

Kompletnu priču s Maidom čitajte u aktuelnom izdanju magazina Azra (broj: 1117).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti