Kraljevska palača ima jasnu strategiju kako će zaštiti Meghan Markle

Piše: Redakcija

Meghanina polusestra samantha će učestvovati u britanskom “Celebriti Big Brotheru”

Taman kad su mediji objavili da Meghan Markle, koja od udaje za princa Harryja nosi titulu vojvotkinje od Sussexa planira sama putovati u Ameriku, gdje bi se konačno trebala sresti i s ocem Thomasom, na površinu su isplivali novi, nimalo ugodni detalji njihovog odnosa. Kako javljaju mediji, Meghan je duboko razočarana ponašanjem svoga oca kao i njegove porodice s kojom i nije u najboljim odnosima, da pomirenje kao opcija više ne dolazi u obzir. Kap koja je prelila čašu je izjava njenog oca kako mu pričinjava zadovoljstvo što će baš zbog njega kraljevska porodica prestati međusobno komunicirati, a u toj situaciji najgore bi prošla Meghan. Također je objavljeno i kako će Meghanina polusestra Samantha, koja inače ne krije da nema simpatije prema Meghan, učestvovati u ovogodišnjem „Celebrity Big Brotheru“ koji će se emitirati u Velikoj Britaniji. Sasvim je jasno da će u realityju biti otkriveni i detalji iz vojvotkinog privatnog života i odnosa sa porodicom svoga oca.

Meghan s ocem Thomasom

Neugodne situacije princ Harry i vojvotkinja od Sussexa stoički podnose

Kraljevska palača prati cijelu situaciju i ima spremnu strategiju o kojoj za medije prvi put govore eksperti za kraljevsku porodicu.

-Strategija kensingtonske palače je da se ništa ne govori, ne daje pažnja tim komentarima niti novinskim člancima, jer kraljevska porodica je imala i gore skandale, te ovaj neće ni unijeti nikakav nemir – prenose britanski mediji.

Pročitajte još