Ljubavnik Georgea Michaela tvrdi: Pjevač se ubio iz petog pokušaja

Piše: Redakcija

Fadi Fawaz ljubavnik preminulog pjevača Georgea Michaela, iznio je šokatne tvrdnje da se njegov dečko ubio i to iz petog pokušaja. Sve do sada se mislilo da je pjevač preminuo od srčanog udara, iako toksikološki nalazi i obdukcija nisu nikada objavljeni na zahtjev pjevačeve porodice.

– Umoran sam i bolestan od konstatnih pitanja, šta se desilo to Božićno veče. Da vam kažem nešto, George je umro na rođendan njegove majke i možda tu leži odgovor na sva pitanja. Da ne pominjem da mu je trebalo pet puta da okonča svoj život. Mislim da je i to važno da bi se zaokružila priča. Jedino što je George želio je da umre. Nakon nekoliko pokušaja u tome je i uspio – rekao je Fadi, prenosi “Miror”.

https://www.instagram.com/p/BOqKXPzjlJC/?utm_source=ig_embed

Pjevač George Michael bolovao je od depresije i nekoliko puta do smrti je bio na odvikavanju od droge i alkohola. Iako nikada do sada nije potvrđeno, smatra se da je bio HIV pozitivan, jer je njegov prethodni ljubavnik preminuo od side. Brojne kontroverze prate pjevačevu smrt, koja ni do dan danas nije riješena. Pjevačev dečko i dalje živi u vili u kojoj je pjevač pronađen mrtav i to bespravno, jer je tu vilu naslijedila Georgeova porodica.

Slikovni rezultat za george michael and fadi fawaz

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti