Slavni parovi koji su se vjenčali u tajnosti

Piše: Redakcija

Često se priča o poznatima koji imaju glamoruzna vjenčanja, a rijetko o onima koji su u sretnim brakovima već mnogo godina, a koji su se vjenčali na privatnim ceremonijama bez velike pompe javnosti. Ove zvijezde dokazuju da ne traju svi brakovi poznatih kratko i da je porodica nešto što treba poštovati i čuvati.

Julia Roberts i Danny Moder

Julia i Daniel upoznali su se 2001. godine tokom snimanja filma ‘Mexican’, kad je ona bila glavna glumica u filmu, a on kamerman. Vjenčali su se u julu 2002. godine., na njihovom ranču u Taosu, kojem su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica. Danas, zajedno imaju troje djece, blizance Hazel i Phinnaeusa te sina Henryja. Iako se prije nekoliko godina šuškalo o njihovoj rastavi, par je i dalje u sretnom braku.

Javier Bardem i Penelope Cruz

Samo bliski članovi porodice bili su pozvani na malu ceremoniju vjenčanja Penelope Cruz i Javiera Bardema, koju su organizirali u kući prijatelja na Bahamima u julu 2010. godine. Iako su održali vjenčanje u tajnosti, Cruz je nosila Dior Haute Couture haljinu posebno dizajniranu za nju od Johna Galliana.

Kate Winslet i Ned Rocknroll

Krajem decembra 2012., glumica „Titanica“, Kate Winslet udala se u New Yorku za Neda Rockenrolla, na privatnoj ceremoniji, kojoj je prisustvovao mali broj bližih prijatelja i njeno dvoje djece. Za njih dvoje se znalo da su zaručeni, ali nikada nisu govorili o datumu vjenčanja, s toga su sve iznenadili objavom da su se vjenčali.

Miranda Kerr i Orlando Bloom

Mjesec nakon što su objavili da su se zaručili, glumac Orlando Bloom, najpoznatiji po ulozi u filmu “Gospodar prstenova“ i Viktorijina anđelica Miranda Kerr, vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u julu 2010. godine. Mjesec nakon vjenčanja, Miranda je objavila da je trudna s prvim djetetom, sinom Flynnom.

Megan Fox i Brian Austin Green

Nešto manje od mjesec otkako su se drugi put zaručili, Megan Fox i Brian Austin Green vjenčali su se u ljetovalištu Four Seasons na Havajima, u junu 2010. godine.

Lijepa glumica i zvijezda serije “Beverly Hills, 90210” bračne zavjete izrekli su pred najužom porodicom i prijateljima kako su planirali i kad su se prvi put zaručili 2007. godine. No, dvije godine kasnije prekinuli su zaruke i petogodišnju vezu, ali su se nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti pomirili. Green je ponovo zaprosio jednu od najljepših žena svijeta, a Megan je, kako se pisalo, na plaži izgubila prsten.

Beyonce i Jay-Z

Beyonce i reper Jay-Z vjenčali su se 2008. godine na privatnoj ceremoniji, daleko od medija i očiju javnosti nakon što su hodali šest godina. Imali su oko 40 gostiju među kojima je bila i Solange Knowles, Beyonceina sestra. Baš zato što toliko paze na privatnost, njihovi obožavatelji posebno su sretni svaki put kada najmoćniji par u muzici objavi neki novi detalj sa svog vjenčanja.

Par je tako fanovima tokom svoje zajedničke turneje ‘On The Run’ tokom koncerata prikazivao ovu snimku s vjenčanja.

Priscilla Chan i Mark Zuckerberg

Osnivač Facebooka pozvao je manje od 100 prijatelja i članova porodice da proslave Priscillinu diplomu iz medicinske škole u maju 2012. godine. Međutim, ono što njihovi gosti nisu znali da će tada prisustvovati i njihovom vjenčanju, te su bili mnogo iznenađeni. Vjenčali su se u Palo Altu u Kaliforniji.

Harrison Ford i Calista Flockhart

75-godišnji Ford, zvijezda filmskih serijala ‘Indiana Jones’ i ‘Ratovi zvijezda’, i 22 godine mlađa Flockhart, poznata po glavnoj ulozi u seriji ‘Ally McBeal’, vjenčali su se na ultra privatnoj ceremoniji u Santa Feu 2010. godine. Vjenčao ih je guverner New Mexica Bill Richardson.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Ovaj mladi par nije dao nikakvo upozorenje prije nego što su izgovorili sudbonosno“da“. Vjenčali su se na ultra privatnoj ceremoniji 9. septembra 2012. godine na Plantažama Boone Hilla u Južnoj Karolini. Blake je za svoje vjenčanje nosila haljinu koja je bila posebno krojena za nju modne kuće Marchesa, koja je odavala viziju mladenke koja je kreativna s jasnom vizijom šta želi.

Pročitajte još