Ko je Lady Kitty, aristokratkinja čija ljepota obara s nogu

Piše: Redakcija

O šarmu lady Kitty Spencer, bratične princeze Diane, govori se i danas, sedam dana nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle. O njenom, kao i stilu Amal Clooney, koja je nosila žutu haljinu Stelle Mccartney se najviše govori, kad je riječ o outfitu slavnih zvanica. 27-godišnja Kitty je poznata manekenka i model koja najčešće radi kampanje za modni brend Dolce & Gabbana. Na nedavno završenoj Milanskoj sedmici mode Kitty je nosila duge toalete spomenutog dvojca, a također je zaštitno lice njihove nove kolekcije sunčanih naočala. Za vjenčanje princa Harryja i Meghan nosila je haljinu s cvjetnim motivima kao sa slikarskog platna, brenda D&G, te šešir Philipa Treacyja.

Eliza Spencer, Louis Spencer, Victoria Aitken i Kitty Spencer dolaze na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u kapelicu St George

Ko je lijepa Kitty pitaju se mnogi? Njen otac, Charles Spencer, je Dianin mlađi brat. Rođena je 28. decembra 1990., i ima mnogo braće i sestara zahvaljujući činjenici da se njen otac tri puta ženio.

Osim po modnim angažmanima lady Kitty Spencer je poznata i po volonterskom radu u centru za beskućnike u Londonu „Centrepoint“.

-Mladi ljudi koji dolaze iz tog centra su toliko fokusirani na jednu stvar, tačno znaju šta žele i za šta su talentirani. Na tome im zavidim, jer ja sam se toliko dugo borila sama sa sobom da shvatim na šta svoje misli i energiju želim usmjeriti u životu – kazala je Kitty u jednom od svojih intervjua.

Kitty Spencer je plijenila svojom nesvakidašnjom ljepotom

No, ono što je sigurno znala je to da želi imati dobro obrazovanje, danas je vlasnica diplome Univerziteta Cape Town gdje je završila političke nauke i psihologiju.  Na Instagramu je prati 280.000 followera, gdje redovno objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života u koji su uključeni i njeni prijatelji iz visokog društva kao i svijeta slavnih.

 

-Mogu biti ono što o meni Instagram kaže i ništa više od toga. Ne želim se okrenuti nazad i vidjeti da sam mogla učiniti nešto više za ljude, a nisam – kazala je rodica prinčeva Williama i Harryja, koja je odrasla u Južnoj Africi s majkom, bivšim modelom Victorijom Lockwood.

Na nedavno završenom Milano Fashion Weeku nosila je reviju brenda D&G

Lady Kitty iza sebe ima i vezu s 20 godina starijim italijanskim bogatašem, prodavačem nekretnina.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti