Kako je Carys bacila u sjenu svoju majku Catherine Zeta Jones

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana glumica Catherine Zeta-Jones je u pratnji kćerke Carys prisustvovala Dolce & Gabbana reviji u New Yorku. U Metropolitan Operi svi pogledi su bili usmjereni ka nasljednici holivudskog superstara Michaela Douglasa, koji s Catherine osim Carys ima i sina Dylana.

Isti izgled, čak i prćasti nos, piše Paris Match, pokazali su da je Carys preslikana majka. Zauzele su svoje pizicije u prvom redu modne revije i usklađenim stajlingom oduševili modne urednike. Majka je izabrala crnu čipku, i svilenu haljinu, očito s potpisom Dolce & Gabbana, dok je kćerka istakla svoja ramena.Obje su nosile gotovo iste cipele s visokim štiklama.

Catherine i Carys na reviji Dolce & Gabbana u New Yorku

Da li će Carys Zeta-Douglas biti buduća glumica? Ovo pitanje već postavljaju Catherine u intervjuima, a ona uvijek odgovara, da će, ukoliko se odluče za taj posao, biti teško za njih, jer bi u tom slučaju krenuli stazom koju je prije njih utabao djed Kirk Douglas, a kasnije i otac Michael. Koliko je u Hollywoodu kultno prezime Douglas, suvišno je i govoriti. Osim toga i ona je izgradila respektabilnu glumačku karijeru. No, Cyrus bi osim glumačke zbog svoje ljepote mogla odabrati i karijeru modela. Dolce & Gabbana ne bi imala ništa protiv uposliti još jednu članicu slavne porodice. Ova kuća je već kao modele angažirala Gabriel Kane Day-Lewis (sina Isabelle Adjani i Daniela Day-Lewisa), Brandona Thomasa Leea (sina Pamele Anderson i Tommyja Leeja)  kao i kćerke Sylvestera Stallonea. Da li je Carys sljedeća na redu.

 

Pročitajte još