Ni riječi o Katie: Jamie Foxx prekinuo intervju!

Piše: Redakcija

Iako se šuška da su godinama u vezi, Katie Holmes i Jamie Foxx još uvijek zvanično ne potvrđuju romansu. Da će tako biti i dalje, potvrdio je Foxx kada nije želio odgovoriti na pitanje u intervjuu o njihovom odnosu. Jedno od pitanja na NBA All Star Celebrity utakmici, koje mu je postavljeno uživo, glasilo je da li su on i Katie Holmes proveli Valentino zajedno igrajući košarku, na što se glumac samo osmijehnuo, skinuo slušalice i mikrofno i otišao na košarkaški teren. No, za razliku od voditelja na NBA utakmici, paparazzi su imali više sreće, te su par snimili kako zajedno odlaze u sportsku dvoranu u Los Angelesu u vrlo ležernom, sportskom izdanju. 39-godišnja Katie nije skidala osmijeh s lica što samo potvrđuje da je sretnija nego ikada. Ovoga puta s njom nije viđena kćerkica Suri, koju je dobila u braku s Tomom Cruiseom.

Paparazzi su ih “ulovili” u Los Angelesu kako zajedno odlaze u prodavnicu sportske opreme

Prva fotografija iz Malibuua koja je potvrdila da su u vezi

Na nedavno održanu dodjelu nagrada Grammy došli su odvojeno, ali su noć proveli za istim stolom

Jami Foxx i Tom Cruise bili su jedno vrijeme veliki prijatelji

I danas se prepričava u holivudskim krugovima kako Katie svoj emotivni život mora skrivati, barem je morala prvih pet godina od razvoda s Tomom, zbog klauzule u ugovoru, u kojoj se navodi da se ona pet godina od razvoda ne smije javno viđati s drugim muškarcem, niti drugi partner smije biti u blizini kćerkice Suri. Navodno, klauzula je uključena u brakorazvodnu parnicu, kako bi Tom Cruise sačuvao reputaciju. Sada kada je taj rok istekao, Katie može odahnuti i uživati u ljubavi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti