Scott Disick, bivši partner Kourtney Kardashian: Radio sam sve kako bi ona bila ljuta

Piše: Redakcija
Scott Disick, bivši partner Kourtney Kardashian, u maju je ove godine imao aferu s glumicom Bellom Thorne koja ima samo 20 godina. U reality showu “Keeping Up With the Kardashians”, Kendall Jenner je kazala kako je Scott započeo aferu s glumicom kako bi naljutio svoju bivšu suprugu. U telefonskom razgovoru joj je kazao: “Radio sam sve kako bi Kourtney bila ljuta”.

A onda nekoliko mjeseci poslije, Bella je izjavila kako je riječ o poziranju za fotografe i da su njih dvoje imali samo prijateljski odnos.

– Scott je stvarno drag i šarmantan, ali smo različiti. Ja ne pijem alkohol, on pije previše. Volim se zabavljati i plesati, ali party poput onih kakve on voli nisu za mene. Meni je to previše – kazala je Bella.

Scott Disick s Kourtney Kardashian ima troje djece, no Kourtney je ipak odlučila staviti tačku na njihovu vezu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti