Rachel Bilson i Hayden Christensen: Ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Kada su prije nekoliko mjeseci izjavili da svako ide svojim putem nakon deset godina veze, Rachel Bilson i Hayden Christensen su viđeni ponovo zajedno sa trogodišnjom kćerkom Briar Rose. Noć vještica ih je spojila, pa su sa svojom jedinicom krenuli u “lov na slatkiše”. Kćerku su obukli u kostim bundeve koja je uživala na tatinim ramenima, a Rachel je vodila računa da svi slatkiši ostanu na broju.

Par se izuzetno trudio da njihova kćerka ne osjeti napetost između njih. Rachel je nakon što su prekinuli desetogodišnju vezu kupila novu kuću u Los Angelesu gdje živi sa kćerkom.

Podsjetimo, par se počeo zabavljati 2007. godine na snimanju filma “Jumper”, a nakon nekoliko mjeseci su se zaručili. Tri godine nakon zaruka, prekinuli su ih, a nakon tri mjeseca su se ponovo pomirili. Kćerku su dobili 2014. godine, a posljednji prekid je iznenadio javnost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti