Bivša spajsica otvoreno: Silno sam željela drugo dijete, vantjelesna oplodnja nije uspijevala, a onda se desilo čudo…

Piše: Redakcija

Geri Halliwell, ne samo da je bila najglasnija članica grupe “Spice Girls”, već je uvijek otvoreno govorila o svakoj temi. Tako je nedavno otkrila kako su ona i njen suprug Christian Horner, čak u jednom periodu htjeli da odustanu od roditeljstva. Naime, bivša spajsica je prije 11 godina u vezi s novinarom Sachom Gervasijem rodila kćerku Bluebell. Nakon raskida, počela je vezu sa šefom Red Bull tima Formule1 Christianom Hornerom, za koga se kasnije i udala. Silno su željeli dijete, pa su se odlučili na medicinski potpomognutu oplodnju. Mešutim, nije davala rezultate, zbog čega je Geri u jednom trenutku idlučila da odustane od rađanja drugog djeteta. No, desilo se čudo i slavna Britanka je zatrudnjela prirodnim putem i u 46.godini života rodila sina Montyja.

Geri sa suprugom i kćerkicom

 

– Silno sam htjela drugo dijete i potražila sam medicinsku pomoć, međutim, umjetna oplodnja nikako nije uspijevala. Suosjećam duboko sa svakom ženom koja ne može imati djecu, a imaju taj prirodni, biološki nagon za majčinstvom. Mi smo imali sreće i naš je Monty na kraju došao prirodnim putem. A kćerka Bluebell je prava sestra, pomaže mi oko bebe, mijenja čak i pelene – kazala je Geri.

Nakon propale veze sa novinarom Sachom Gervasijem, Geri se udala za šefa Red Bull tima Formule1 Christiana Hornera

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti