Kako je Amra Džeko izgledala na početku karijere

Piše: Redakcija

Bilo da je riječ o njenom novom poslovnom angažmanu ili privatnom životu, interes javnosti za Amrom Džeko je uvijek veliki. A tako je otkako je davne 2000. godine prema izboru medija proglašena najljepšom na Izboru za Metropolitan top model održanom u pekinškom Convention Centru.

Press winner nagradu Amri su dodijelili urednici modnih časopisa „Elle“, „Marie Claire“, „Cosmopolitan“, „Madame Figaro“, te predstavnici domaćina.

Jednako lijepa je i danas i dokaz kako ljepota proizlazi iz duševnog zadovoljstva. A njeno ne čine ni titule, niti činjenice da je u svoj CV upisala saradnje sa svjetskim muzičkim imenima kao što su Enrique Iglesias ili Blake Shelton, ili uloga u popularnoj kriminalističkoj seriji CSI, već njena porodica.

Pogledajte kako je Amra izgledala na početku karijere: 

Foto: Dnevni avaz arhiva

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti