Ćiro je bio zaljubljen u časnu sestru, ali i u prelijepu Sarajku za koju nije bila njegova majka

Piše: Redakcija

Miroslav Ćiro Blažević sigurno je jedan od najpopularnijih trenera u Regiji. Zanimljiv je i simpatičan kao sagovornik, pa se mediji se često interesiraju za njegov privatni život. Trener svih trenera od 1961. godine u braku je sa Zdenkom, profesoricom matematike i fizike koja je čak i salatu prodavala dok su živjeli u Švicarskoj da bi preživjeli. 

Ćiro je za 24.sata.hr ispričao da je kao bio u isusovačkom samostanu i trebao postati svećenik. No nije to bilo za njega. Majci Kati, koja ga je u samostan poslala, rekao je da se zaljubio u časnu sestru Auroru. Poslije je bio zaljubljen u jednu prelijepu Sarajku, ali njegova majka nije bila za nju.

– Otac je htio pričati s njom, a ja nisam dao. Rekao sam mu da se ne miješa. No onda je došla majka. A ona je na mene imala takav utjecaj da je mogla čak i ljubav moju ugušiti – rekao je Ćiro.

Nenu, kako je on zove svoju suprugu upoznao je u Rijeci 1960. godine.

– Nju je moja majka voljela. Ona je rođena Zagrepčanka, a u Rijeci se školovala. Ja sam tamo bio igrač i bio sam popularan. Kad sam je upoznao, bila je maturantica, ali zatvorena i samozatajna. To me na neki način i privuklo njoj – otkrio je i dodao da ju je Vespom vozio u školu.

Pročitajte još