Supruga Daniela Kajmakoskog progovorila za makedonske medije: Zbog našeg razvoda sam pala u depresiju

Piše: Redakcija

Daniel i Kristina (foto:Instagram)

Popularni makedonski pjevač Daniel Kajmakoski razvodi se od supruge, misice Kristine Dimitrijevske. Kako se glasine o razlozima raskida ne bi širile, Daniel kojeg nakon regionalnog „X Factor Adria“ gledamo u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, oglasio se zvaničnim saopćenjem.

-Kristina i ja nismo zajedno već duže vrijeme. Brakorazvodna parnica je u toku. Donijeli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem djetetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas – kaže Daniel.

https://www.instagram.com/p/BzJPfLXnBK1/

Zarazliku od njega, razvod njegovoj 13-godina mlađoj supruzi je teže pao, te je za makedonske medije izjavila da je zbog razvoda pala u depresiju.

-Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam željela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se cjeli svijet obrušiti na glavu. Poslije dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce – istakla je Kristina dodajući kako se izborila s depresijom

– Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vježbam. Svakog dana sam odlazila u teretanu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti