Poznati glumac ima probleme s dugoročnim pamćenjem: Ne sjećam se kad smo snimali Malcolma

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Američki glumac Frankie Muniz koji se proslavio kao tinejdžer ulogom glavnog protagonista popularne humoristične serije “Malcolm u sredini” posljednje dvije godine ima ozbiljne zdravstvene probleme. 

Glumac je još 2017. u američkoj emisji “Ples sa zvijezdama” progovorio o svojim tegobama s dugoročnim pamćenjem, a u razgovoru za časopis “People” je objasnio kako ga amnezija pobjeđuje, ali da i dalje ima velike planove i okreće se budućnosti. 

– Ljudi me često pitaju sjećam li se kad smo snimali neku scenu ili bili na dodjeli nagrada, ali ja se jednostavno ne sjećam toga. Mislio sam da moj mozak jednostavno tako funkcionira i da to nije ništa čudno, ali nisam bio u pravu – rekao je Frankie, koji je 2009. preživio saobraćajnu nesreću.

Naime on je kao profesionalni vozač automobilskih utrka, imao potres mozga, a nakon toga je pretrpio i nekoliko lakših moždanih udara. 

– Sretan sam što sam se mogao baviti svim tim stvarima koje su me veselile i ne mogu ni za čim žaliti. U posljednje vrijeme razmišljam samo o budućnosti i ne mogu dopustiti amneziji da me sputava. Previše je još toga čemu se radujem – rekao je glumac. 

 
 
 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti