Nakon nekoliko mjeseci veze: Saznao da mu djevojka boluje od raka, dao otkaz i otišao na drugi kraj svijeta

Piše: Redakcija

Da ljubav ne poznaje granice svojim primjerom je pokazao Kanađanin Dave Butler koji je, kada je saznao da njegova djevojka Emily boluje od raka jajnika, bez razmišljanja dao otkaz, spakovao se i preselio u Veliku Britaniju. Sve to nakon samo nekoliko mjeseci veze. 

– Jedna pozitivna stvar vezana za strašnu dijagnozu je to što smo počeli da živimo zajedno prije nego što smo planirali, iako situacija nije onakva kakvom smo je zamišljali. Nema sumnje da su mjeseci koje smo proveli u Londonu ojačali našu vezu. Sve vrijeme je bio uz mene. Iako smo imali druge planove, nikada ne bih mijenjala ova iskustva i vrijeme koje smo proveli zajedno – rekla je Emily za “Daily Mail”. 

Njih dvoje su se upoznali dok je Emily živjela u Kanadi, a Emily ističe da je odmah znala da je on pravi čovjek za nju. Nedugo nakon upoznavanja su započeli vezu na daljinu. 

– Odmah sam znala da je Dave poseban i bila sam toliko uzbuđena što ćemo zajedno da gradimo budućnost – rekla je Emily i otkrila da su planirali da žive u Kanadi. 

No, njena bolest im je promijenila planove. 

Gepostet von Emily Gosling am Sonntag, 30. Dezember 2018

– Moj tumor je bio previše agresivan i ljekari su počeli s kemoterapijom. Imali smo samo sat vremena prije nego što sam morala da se vratim u bolnicu. Otišli smo u obližnji park. Tamo mi je rekao da će dati otkaz i ostati sa mnom u Londonu. Osjetila sam ogromno olakšanje, ali sam bila i ljuta što rak nije poremetio samo moj život, već i njegov – dodala je ona. 

 

Gepostet von Emily Gosling am Mittwoch, 14. August 2019

Pročitajte još