Cara Delevingne priznala: Nisam gay zbog toga što su me muškarci povrijedili

Piše: Redakcija

Ashley Benson, Cara Delevingne
Foto: AFP

Sve do nedavno, Cara Delevingne je o svojoj vezi s Ashley Benson šutjela kao zalivena. Britanska manekenka i američka glumica u vezi su nešto više od godinu, ali sve do nedavno o svojoj ljubavi nisu javno govorile. 

No, stvari su se promijenile. Prvo su vrućim poljupcem na Instagramu potvrdile da su zaljubljene, a Cara je sada u intervjuu za magazin Porter progovorila o počecima njihove veze. 

– Nikad prije nisam nekoga pustila u svoj život iz straha da ću biti ostavljena. Zapravo nikad nisam vjerovala ljudima ili se osjećala dostojnom toga i uvijek sam ih gurala od sebe – ispričala je Delevingne. 

Ali s Ashley su se stvari promijenile. 

– Ona je prva osoba koja mi je rekla da jue ne smijem odgurnuti od sebe, da će prema meni biti dobra i da me voli. Kao, čekaj, sve što trebam napraviti je pustiti te da budeš dobra prema meni? Zašto to nikad prije nisam učinila? – kaže Cara. 

S Ashley je prvi put viđena još u avgustu 2018., a vezu su potvrdile tek osam mjeseci kasnije. Većinu vremena provele su odvojene jer je Cara u Pragu snimala seriju ‘Carnival Row’, dok je Benson ostala u Los Angelesu. 

– Veze na daljinu uvijek su teške, ali u našem slučaju sve dobro funkcionira. Mora funkcionirati. Ona me definitivno čini boljom i sretnijom osobom – otkrila je. 

Etiketiranja mrzi, s čime se često suočavala s obzirom na svoju seksualnost. Međutim, odbijala se definirati i sebi i drugima. 

– Mrzim to. Zašto bih se trebala definirati? Od malena sam voljela muškarce. Kad mi je bilo 5 godina, zaljubila sam se u svog profesora iz fizičkog, a kad se oženio, sedmicama sam plakala. Imala sam dečka četiri godine, a kad smo prekinuli, spetljala sam se s njegovim najboljim prijateljem. Muškarci su me svaki put povrijedili, ali nisam zbog toga postala gay – zaključila je manekenka. 

View this post on Instagram

Showing off my party trick for @jimmyfallon

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti